Reinfeldt & världens ledare - listiga tjurfäktare

Ja vissa gör allt för att förankra ordet förtryck med Islam, kvinnan i Islam, slöjan och ansiktsslöjan. Man använder sig av den evigt omdiskuterade slöjan och nu ansiktsslöjan för att nå sina politiska mål. Islam är på var mans tunga. Frihet är nyckelordet som används.

Med ett tygstycke kan man alltså få en hel värld av människor att följa i ett tankemönster. Ganska komiskt om det istället hade gällt ett par strumpor. Men detta bevisar hur lätt det är att förvrida människors tankar bara genom lögner. Inte många tar reda på fakta utan sväljer allt. Hur många felaktiga beslut och lagar har inte gjorts på lögnaktiga grunder. Det är skrämmande att tänka att statsministrar framför lögner för sitt folk, som folket förväntar sig ska styra landet med ärlighet och rättvisa!

Där står de som tjurfäktare, viftar med tygstycket/ansiktsslöjan för att förarga/förvilla tjuren/människomassan och sprider lögner. Tjuren/människomassan förstår inte att det bara är ett tygstycke utan springer blint efter tjurfäktarens list. 

Tänk att ett litet stycke tyg i bomull, viskos, eller polyester kan få människor att rusa iväg utan att de ens tänker efter. Wow!

/en svensk revertit

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0